Репертоар на кино Милениум

Репертоарот на киното Милениум од денеска (3 мај) до 8 мај. Поради Велигденските празници киното не работи во недела и понеделник (5 и 6 мај).

ПЕТОК (03.05):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
20:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)
22:30 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)

САБОТА (04.05):
11:00 – „Крудс“ 3Д
13:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
20:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D) – Премиера
22:30 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D) – Премиера

НЕДЕЛА – ПОНЕДЕЛНИК (05.05 – 06.05):
ВЕЛИГДЕН – неработни денови

ВТОРНИК – СРЕДА (07.05 – 08.05):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
20:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)
22:30 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)

You May Also Like