Предновогодишно поетско читање во Магор

Издавачката куќа Магор објавува конкурс за предновогодишно поетско читање во кафе-книжарницата Магор, што ќе се одржи помеѓу 24 и 26 декември.

Сите кои сакаат да учествуваат можат да пратат до три свои песни на magor.book.cafe@gmail.com, најдоцна до сабота, 21 декември. Сите ќе бидат известени дали нивните песни се одбрани за читањето или не.

Селекцијата на песни што ќе се читаат ќе ја направат Татјана Б. Ефтимоска и Јовица Тасевски Етернијан.

You May Also Like