Репертоар на кино Милениум

На репертоарот на кино Милениум од денеска (недела, 28 април) до 02 мај се следниве филмови:

 

недела: (28.04):
11:00 – „Крудс“ 3Д
13:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
20:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D) – Премиера
22:30 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D) – Премиера

понеделник-четврток (29.04 – 02.05):
13:00 – 7 дена во Хавана
15:30 – „Крудс“ 3Д
17:30 – Џи Ај Џо:Одмазда 3Д (G.I. Joe: Retaliation 3D)
20:00 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)
22:30 – Железниот човек 3Д (Iron Man 3 3D)

You May Also Like