Репертоар на кино Милениум

На репертоарот на киното Милениум до среда (3 април, 2013) се прикажуваат следниве филмови:

Сабота – недела (30.03 – 31.03):
11:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
13:30 – „Крудс“ 3Д
15:30 – Мафијаши од стар ков
17:30 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
20:00 – Во себе (Оригинален наслов: The Host)
22:30 – 7 дена во Хавана

Понеделник – среда (01.04 – 03.04):
13:00 – Мафијаши од стар ков
15:00 – 7 дена во Хавана
17:30 – „Крудс“ 3Д
20:00 – Во себе (Оригинален наслов: The Host)
22:30 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д

You May Also Like