Креативна првоаприлска работилница во Зоо Скопје

Утре (недела, 31.03) во Зоолошката градина ќе се одржи 4-та по ред Креативно ЗОО работилница во соработка со SEAVUS Едукативниот и развоен Центар , на темата „Првоаприлски маски“.

Работилницата почнува во 10:30 часот, во едукативниот центар.

You May Also Like