Репертоар на кино Милениум

Во кино Милениум од 14 до 21 март 2013 година е актуелен следниов репертоар:

ЧЕТВРТОК – ПЕТОК (14.03 – 15.03):
13:00 – ЉУБОВ
15:00 – ХИЧКОК
17:30 – На пат (Оригинален наслов: On the Road) – Премиера
20:00 – Луѓе од доверба(Оригинален наслов: Stand up Guys) – Премиера
22:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
САБОТА – НЕДЕЛА (16.03 – 17.03):
11:00 – „Авантурите на Семи 2“ 3Д
13:00 – „Авантурите на Семи 2“ 3Д
15:00 – ХИЧКОК
17:30 – На пат (Оригинален наслов: On the Road)
20:00 – Луѓе од доверба(Оригинален наслов: Stand up Guys)
22:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (18.03 – 20.03):
13:00 – ЉУБОВ
15:00 – ХИЧКОК
17:30 – На пат (Оригинален наслов: On the Road)
20:00 – Луѓе од доверба(Оригинален наслов: Stand up Guys)
22:00 – „Царството на волшебникот од ОЗ“ 3Д

You May Also Like