Репертоар на кино Милениум

Новитетите во светските кино сали Херкул 3Д (Hercules 3D) и Улица Скок бр. 22 (22 Jump Street), од денеска (24 јули, четврток) премиерно и на големото платно и во Милениум.

 

Спектакуларниот филмски хит Херкул е работен по инспирација од ликот на митскиот херој, а е во режија на Brett Ratner, со Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane, Ingrid Bolsø Berdal.

Улица Скок бр. 22 е втор дел на одличната комедија од 2012 година, во која главните улоги ги толкуваат Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube. Филмот е во режија на Phil Lord и Christopher Miller.

Во останатите термини публиката може да ги проследи следниве наслови:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(24.07 – 25.07):
14:00 -ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ3Д (Transformers: Age Of Extinction3D)
17:00 -Планетата на мајмуните – Револуција3Д (DawnofthePlanetoftheApes3D)
20:00-Херкул 3Д (Hercules 3D) – премиера
22:00 -Улица Скок бр. 22 (22 JumpStreet) – премиера
САБОТА (26.07):24 часовен Филмски Маратон
11:00 – ПоштаротПет (Postman Pat: The Movie)
13:00 -Какодагодресиратевашиотзмеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)
15:00 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
17:30 -Планетата на мајмуните – Револуција3Д (DawnofthePlanetoftheApes3D)
20:00-Херкул 3Д (Hercules 3D)
22:00 -Улица Скок бр. 22 (22 JumpStreet)
00.00 -ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ3Д (Transformers: Age Of Extinction3D)
03.00 – Семеен Хаос (Blended)
05.30 – ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: UnitedPassion)
08.00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
НЕДЕЛА(27.07):
11:00 – ПоштаротПет (Postman Pat: The Movie)
13:00 -Какодагодресиратевашиотзмеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)
15:00 -Семеен Хаос (Blended)
17:30 -Планетата на мајмуните – Револуција3Д (DawnofthePlanetoftheApes3D)
20:00-Херкул 3Д (Hercules 3D)
22:00 -Улица Скок бр. 22 (22 JumpStreet)
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(28.07 – 30.07):
14:00 -ТРАНСФОРМЕРС: ДОБА НА ИЗУМИРАЊЕ3Д (Transformers: Age Of Extinction3D)
17:00 -Планетата на мајмуните – Револуција3Д (DawnofthePlanetoftheApes3D)
20:00-Херкул 3Д (Hercules 3D)
22:00 -Улица Скок бр. 22 (22 JumpStreet)

You May Also Like