Репертоар на кино Милениум

Оваа недела (18-25 јуни) на репертоарот на кино Милениум премиерно се прикажуваат филмовите „ФИФА 2014: Обединети страсти“ и второто продолжение од анимираниот „Како да го истренирате вашиот змеј“.

HowToTrainYourDragon(Foto)

 

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(19.06 – 20.06):
13:00 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
15:00 – Како да го дресирате вашиот змеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)- премиера
17:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
20:00-ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: UnitedPassion) – премиера
22:00 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

САБОТА – НЕДЕЛА(21.06 – 22.06):
11:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
13:00 – Какодагодресиратевашиотзмеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)
15:00 – Годзила 3Д (Godzilla 3D)
17:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
20:00-ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: UnitedPassion)
22:00 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(23.06 – 25.06):
13:00 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
15:00 – Какодагодресиратевашиотзмеј 2 3Д (How to train your dragon 2 3D)
17:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
20:00-ФИФА 2014: Обединети Страсти (FIFA 2014: UnitedPassion)
22:00 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)

You May Also Like