Диноманија во Скопје

Кидс Дино Диг пристигнаа во Скопје Сити Мол.

dinomanija1

Огромните диносауруси го окупираа молот, а младите археолози бараа фосилни остатоци, како и се запознаа со огромните животни стари повеќе од 2 милиони години. На секој час, експедиции од млади палентолози ги откриваат диносаурусите и дознаваат нешто повеќе за овие архаични животни. За нивната успешна работа, на дечињатаим се доделуваат сертификати за нивното учество во оваа атракција.

dinomanija2

dinomanija3

dinomanija4

You May Also Like