Репертоар на кино Милениум

Од денеска на репертоарот на киното Милениум, премиерно се прикажуваат „Рио“, „Нулта-теорема“ и „Нон-стоп“, а во останатите термини и следниве филмови:

TheZeroTheorem(Foto)
Во следните 7 дена (10-17април) на репетоарот на кино Милениум се следниве наслови:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК (10.04 – 11.04):
13:00 – МЛАДА И УБАВА (YOUNG AND BEAUTIFUL)
15:00 -300: Подемот на империјата 3Д(300: RiseofanEmpire3D)
17:30 -Рио 2 3Д(Rio 23D)- Премиера
20:00-Нон-Стоп (Non-Stop) – Премиера
22:00 -Нулта теорема (TheZeroTheorem)- Премиера
САБОТА – НЕДЕЛА(12.04 – 13.04):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – 300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
17:30 -Нулта теорема (TheZeroTheorem)
20:00- Нон-Стоп (Non-Stop)
22:00 – Нулта теорема (TheZeroTheorem)
ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(14.04 – 16.04):
13:00 – МЛАДА И УБАВА (YOUNG AND BEAUTIFUL)
15:00 -300: Подемот на империјата 3Д (300: RiseofanEmpire3D)
17:30 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
20:00-Нон-Стоп (Non-Stop)
22:00 -Нулта теорема (TheZeroTheorem)

You May Also Like