Репертоар на Битолскиот театар

Оваа седмица (8-14 април) на репертоарот на Народниот театар во Битола, може да ги проследите следниве претстави:


08.04.2013 понеделник    19:30 часот
Травничка хроника“ од Иво Андриќ
режија: Бранко Брезовец

09. 04.2013 вторник    19:30 часот
Травничка хроника“ од Иво Андриќ
режија: Бранко Брезовец

10.04.2013 среда     19:30 часот
Травничка хроника“ од Иво Андриќ
режија: Бранко Брезовец

11.04.2013  четврток    19:30 часот
Лет во место“ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

12.04.2013   петок     19:30 часот
Лет во место“ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

You May Also Like