Репертоар во Кино Милениум (23-29 март)

Репертоар на Кино Милениум со важност во периодот од 23-03-2012 (петок) до 29-03-2012 (четврток). Термините за прикажување во кино Милениум се: понеделник – петок:  15:00, 17:30, 20:00, 22:30, и сабота – недела:  13:00, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

Премиерно во Кино Милениум:

петок: 23.03.2012 | 20:00, 22:30

ЏОН КАРТЕР (3Д)  (премиера)

режија: Ендрју Стентон играат: Тејлор Кич, Лин Колинс, Вилијам Дефо

 

Репризни прикажувања:

петок – четврток (23.03. – 29.03.)

15:00         ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: ФАНТОМСКА ЗАКАНА (3D)

17:30         ПОТОМЦИ

20:00         ЏОН КАРТЕР (3Д)

22:30         ЏОН КАРТЕР (3Д)

само во недела  (25.03.)

13:00          МАПЕТИ

You May Also Like