Трибина „Влез на Хрватска во ЕУ“ во Битола

НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола и почесниот конзулат на Република Хрватска во Република Македонија – Битола организираат Трибина со Проф. Др. Златко Крамариќ, Амбасадор на Република Хрватска во Република Макeдонија.

„Влез на Хрватска во Европската Унија“ утре (06.06.2013 година, четврток) со почеток во 11:00 часот во НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола.

 

You May Also Like