Работилници за фотографија во Зоолошката

По повод средношколски арт фестивал „Ние сме најдобри“, кој ќе се одржи во сабота (15 декември, 2012 година) во Универзалната сала, во Зоолошката беа одржани две работилници за филм и фотографија со заинтересирани средношколци. Во работилниците учествуваа педесеттина ученици од повеќе средни училишта од Скопје.

Работилниците, кои беа организирани во Зоолошката градина, резултираа со повеќе од одлични видео клипови, презентации и уметнички фотографии.

You May Also Like