Концерт на Биг Бендот на ФМУ

Утре (понеделник, 13 мај 2013 година) ќе се одржи концертот на Биг Бендот на ФМУ кој ќе настапи под диригентската палка на вонр. проф. м-р Кире Костов.


Концертот ќе се одржи во салата на Домот на АРМ, со почеток од 20:00 часот, а на програмата ќе бидат дела од авторскиот опус на маестро Кире Костов.

Влезот е слободен.

You May Also Like