Промоција на „Атом и Ева“ од Бранко Прља

Денеска (недела, 23 декември, 2012) во 19:30 часот во „Менада“, ќе биде промовирана книгата „Атом и Ева“ од Бранко Прља.

„Атом и Ева“ е во издание на „Готен“ од Скопје и е дел од едицијата „Астро Гном“ која ја популаризира науката на збавен начин. За книгата на Прља ќе зборува Роберт Алаѓозовски.

You May Also Like