Промоција на сликовниците „Сите сме еднакви“

Утре (четврток, 16 октомври) во 11:00 часот во ОУ „Лазо Ангеловски“ во Аеродорм, ќе бидат промовирани пет нови сликовници во издание на ОХО.

 

slikovnici_site_sme_ednakvi

 

Сликовниците се дел од проектот „Сите сме еднакви“, а автори се Илина Јакимовска, Николина Андова Шопова, Александар Прокопиев, Бистра Георгиева и Билјана Петревска Малинова.

You May Also Like