Промоција на реновираниот Салон 19:19 во КИЦ

Денес, во просториите на Културно информативниот центар – Скопје, во 11:00 часот, свечено ќе биде отворен комплетно реновираниот Салон 19:19. На отворањето ќе присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Салон 19 19
Салон 19 19

You May Also Like