Промоција на реконструираниот МКЦ

Утре (четврток, 26.01.2012 година), со почеток во 12:00 часот, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и директорот на Младинскиот културен центар – Скопје, Златко Стефковски, ќе го промовираат реконструираниот објект на МКЦ.

You May Also Like