Марјан Георгиевски утревечер во Џубокс

По сите празници и слави, по толку многу кифлички и руска салата конечно можност да ги вежбаме стомачните мускули. Овој четврток во Џубокс ве очекува напорен тренинг со многу смеење и само мали паузи за земање здив. Ваш личен тренер ќе биде Марјан Георгиевски, youtube херојот кој е уште посмешен во живо.

Влезницата чини 150 денари.

You May Also Like