Претставата „Федра“ вечер во Даут пашиниот амам

Денеска (24 јули, четврток) во 21:00 часот во Даут пашиниот амам ќе биде изведена претставата „Федра“ во режија на Билјана Радиноска.

Даут пашин амам
Даут пашин амам

Претставата „Федра“ е работена според „Љубовта на Федра” од Сара Кејн, во режија на Билјана Радиноска, а во независна продукција. Изведбата е во рамки на Скопско лето.

You May Also Like