Започнува пливачкиот митинг „Скопје 2013“

Денеска (сабота, 1 јуни) во 17:00 часот во Спортскиот центар „Борис Трајковски започнува Интернационалниот пливачки митинг „Скопје 2013“.

На отворањето ќе се обратат:

Ратко Капушевски  (Директор на С.Ц.”Борис Трајковски”) и Александар Пујовски (Директор на Агенцијата за Млади и Спорт).

You May Also Like