Премиера на „Драма за Мирјана и тие околу неа“ на театарот Чекори

Вечерва, (четврток, 21.06.2012 година) со почеток во 20:00 часот, во Домот на култура „Димитар Влахов“ во населба Автокоманда, ќе се одржи премиера на театарската претстава „Драма за Мирјана и тие околу неа“ од авторот Ивор Мартиниќ, во изведба на аматерскиот театар Чекори.

You May Also Like