Предавање за „Пирамидите во Македонија“ во Битола

Денес , (сабота, 22 февруари 2013) со почеток во 12:00 часот во НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола и дознајте се’ за „Пирамидите во Македонија“. По многу годишна археолошка посветеност и теренско истражување на македонското тло и пошироко, организирано е предавање, промоција и презентација на севкупната работа на г-дин Владо Павлов и неговиот тим.

– По книгата на г-дин Владо Павлов “Вистината за Македонија“- поврзана со гробницата на Александар Македонски во градот на медот.

Настанов е еден од низата кои се случуваат низ Македонија.

You May Also Like