Отворена новогодишна програма во организација на општина Велес

Општина Велес во пресрет на Новата година организира отворена новогодишна сцена на платото пред Основниот суд Велес во периодот од 29.12.2011 година со почеток од 11:00 часот, до 01:00 часот по полноќ на 01.01.2012 година, заедно со Сузана Спасовска, Круме Спасовски, Коктел Бенд, Стевче Стојковски и трубачи.

29.12.2011 (четврток)

11:00 – 11:40 – ОЈУ Детска градинка “Димче Мирчев”
11:40 – 13:00 – Новогодишна програма со: Театарска претстава, бенд  “Кабинет Тоше Проевски”, Ања Ветерова и Пантомимичар
13:00 – БС “Анабела”
14:00 – ООУ “Рајко Жинзифов”
15:00 – ООУ “Блаже Конески”
16:00 – ССОУ “Димитрија Чуповски”
17:00 – ОМУ “Стефан Гајдов”
17:30 – Ученички дом “Лазар Лазаревски”
18:00 – Валентина Боневска – естраден уметник

30.12.2011 (петок)

10:30 – ООУ “Ј.Х.К Џинот”
11:00 – Фондација Фокус
12:00 – ОСУ Гимназија “Кочо Рацин” и ОСУ “Јовче Тесличков”
13:30 – ООУ “Васил Главинов”
14:30 – ООУ “Благој Кирков”
15:00 – ООУ “Св. Кирил и Методиј”
16:00 – ССОУ “Коле Неделковски”
17:00 – Диме Пупулиев – магионичар
17:30 – ЗГ “Романе берша”
18:00 – КУД “Коле Неделковски”
18:30 – Red Velvet

31.12.2011

11:00 – СМБ “Црни Мачиња”
12:00 – Ансамбл “Керамичар”
13:00 – Liquid Band
14:00 – Бенд “Младост”
15:00 – Црно Бела Техника – CBT

20:00 – 01:00 – ПРОГРАМА ЗА ДОЧЕК НА НОВАТА 2012 ГОДИНА заедно со Сузана Спасовска, Круме Спасовски, Коктел Бенд, Стевче Стојковски и трубачи

 

You May Also Like