Репертоар на Милениум (15-21 мај)

Од денеска (четврток, 15 мај) во кино Милениум во терминот од 22:00 часот премиерно се прикажува филмот Гозила.

Atomski_300х200

Покрај „Годзила“, во терминот од 20:00 часот, публиката има можност да го погледне балканскиот мега хит „Атомски од десно“, во режија на Срѓан Драгојевиќ.

Во останатите термини следуваат „Need for speed“, „Неверојатниот Спајдермен 2“, „Рио“ и „Пибоди и Шерман“ во следниве термини:

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(15.05 – 16.05):
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Need for speed 3D
20:00-Атомски од десно (Atomskizdesna)
22:00 -Годзила 3Д (Godzilla 3D) – Премиера

САБОТА – НЕДЕЛА(17.05 – 18.05):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Need for speed 3D
20:00-Атомски од десно (Atomskizdesna)
22:00 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА(19.05 – 21.05):
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Need for speed 3D
20:00-Атомски од десно (Atomskizdesna)
22:00 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)

You May Also Like