Отворање на самостојна изложба на Жанета Гелевска Велјаноска

„Бакни ме можеби нема да се разбудам“ е насловот на изложбата на Жанета Гелевска Велјаноска што денеска (18 септември, четврток) во 20:00 часот ќе биде отворена во Галеријата на Тутунска банка.

zanete_gelevska_velojanoska_slika3

 

На самостојната изложба „Бакни ме можеби нема да се разбудам“ ќе бидат изложени платна и цртежи во комбинирана техника изработени последните 4 години . Жанета Гелевска – Велјасноска – Жани изложбата ја организира во сеќавање на нејзината мајка.

zaneta_gelevska_veljanoska

zaneta_gelevska_veljanoska._slika4jpg

You May Also Like