Одлични актерски екипи оваа недела во Синеплекс

Оваа недела на репертоарот на Синеплекс ќе се најдат два нови филма.

Fading Gigolo

Колку смешно,толку и шокантно, петтиот филм од Џон Тортуро (по “Mac”, “Illuminata”, “Romance & Cigarettes” и “Passionate”) „Во тројка со жиголо“е приказна за човековата бесконечна и никогаш задоволителна потрага по среќа преку секс и љубов.

Заснован на најпродаваната книга на Џон Грин, филмот „Виновни се ѕвездите“ на младиот американски режисер Џош Бун ја прикажува вистинската љубов на двајца тинејџери кои се прифаќаат еден со друг во неверојатни физички и емоционални предизвици.

You May Also Like