Одбројување до „103 Љубовното писмо“ во кино Фросина

Вечерва (петок, 8 февруари) во 20:00 часот во киното Фросина се прикажува документарниот филм „103 – Љубовно Писмо До Алтернативната Култура“ реализиран од ПМГ Рекордингс.

Во филмот ќе ги видите:
Горан Путица
Александар Станковски
Виктор Рубен
Саша Павловиќ – Фреш
Костадин Шурбановски
Јанко Илковски
и многу други…

Веднаш по завршувањето на филмот почнува концертот на Mooger fooger.

You May Also Like