Манифестација „Традиција и современост“ во Куршумли ан

Во чест на 8 ми септември – Денот на независноста, Музејот на Македонија и Здружението на уметнички ракотворци “Арти Крафт”- Македонија ја организираат културната манифестација „Традиција и Современост“.

etno_kulturna_manifestacija

Манифестацијата „Традиција и современост“ ќе се одржи во Куршумли Ан-Скопје,на 4 септември 2014година (четврток) во 11:00 часот

You May Also Like