Вечерва Mooger Fooger концерт во МКЦ

Вечерва во 21:00 часот во салата „25 мај“ во МКЦ концерт ќе одржат Mooger Fooger и нивните специјални гости.

Последниот продукт на групацијата Мугер Фугер, албумот Ла Кања е богатство од различни сензибилитети и креативци од кои концертно ќе ги видиме:
Горан Трајкоски (Падот на Византија, Анастасија, Мизар), Драган Гиновски – Гино (Архангел), Зоран Тортевски (Хармосини, Мизар), мултиталентираните Сашко Костов и Ади Имери, виртуозот Мухамед Ибрахими, како и поетот Џабир Дерала..

You May Also Like