Новогодишен детски концерт во Центарот за култура – Охрид

Новогодишен детски концерт со новогодишна забавна програма во Центарот за култура – Охрид. Настанот ќе се одржи во среда (28 декември 2011 година), со почеток во 18:30 часот, во Големата сала. Настапуваат:

•    Студио за модерен и класичен балет ,,Визави”

•    Распеано Рибарче

•    КУД „Гердан“

•    ЈОУДГ  „Јасна Ристеска“

•    Специјален гостин Дедо Мраз

Влезницатаза настанот е 50 денари.

You May Also Like