Центарот за културен проток „АРТерија“ го слави првиот роденден во Охрид

Центарот за културен проток „АРТерија“ Ве поканува на роденденска изложба во кафе „Галерија“ Охрид, вечерва (недела 25.12.2011 година), со почеток  во 20:00 часот. Дојдете да прославиме една година успех!

Си обезбедивме музика и торта, ве чекаме со подароци 😉

ARTERIJA IS TURNING 1 ! 🙂
♪ ♫ ♩ ♬♪ ♫ ♩ ♬♪ ♫ ♩ ♬♪ ♫

учесници :

Стевчо Наумоски
Јане Бакрески
Павел Целкоски
Зоран Мише
Ели Аиноска Христовска
Билјана Англеска
Зорица Азеска
Јасна Христовска
Ивана Групче
Целе Стојчески-музички дел

п.с …подароци!


Center for cultural flow “ARTerija”

You May Also Like