Настап на Фолтин и Шурбе вечерва во City Hall Center

Денеска (14 февруари, петок), во 22:00 часот, во City Hall Center (МКЦ) во Скопје, ќе настапат Фолтин и Диџеј Шурбе.

FOLTIN _city_hall_center

Омилените Фолтин, по повеќе успешни проекти и концерти зад себе, во земјава и странство во текот на минатата година, за прв пат оваа година ќе ги почестат своите фанови со настап.

Ноќта на љубовта и музиката, ќе започне со настапот на Фолтин, а ќе продолжи со Диџеј сет на единствениот Костадин Шурбановски – Шурбе.

 

You May Also Like