Мега хитот Silent Hill:Revelation во кино Милениум

По завршувањето на Меѓународниот фестивал на европски филм CINEDAYS 2012, веќе од вторник (27.11) на репертоарот на Кино Милениум ќе се прикажувa мега хитот „Silent Hill: Revelation (3D)“ на режисерот Michael J. Bassett. Терминот на прикажување ќе биде од 22:30.


Поради голем интерес,после CINEDAYS на репертоарот ќе биде вратен и македонскиот кандидат за оскар „Трето Полувреме“ во термини од 17:30 и 20:00

Понеделник (26.11)

17:30 – Трето Полувреме
20:00 – Трето Полувреме
22:30 – Трето Полувреме

Вторник – петок (27-30.11)

17:30 – Трето Полувреме
20:00 – Трето Полувреме
22:30 – Silent Hill: Revelation (3D)

Сабота & недела (01 & 02.12)
11:00 – Ледено доба 4 (3D)
13:00 – Мадагаскар (3D)
15:00 – Мадагаскар (3D)
17:30 – Трето Полувреме
20:00 – Трето Полувреме
22:30 – Silent Hill: Revelation (3D)

You May Also Like