Марјан Георгиевски повторно во Џубокс

STAND UP YOUR MIND е новиот циклус сурова комедија. Не е вооошто важно дали ликовите се вистински или измислени кога и така и така сте во пеколот. Најнова поволност е што вие избирате во кој круг на пеколот сакате да престојувате, па слободно конзумирајте алкохол за побезболно да ги поднесете болките на хуморот.

Ракавиците одамна не ни се потребни – време е да ги вознемириме сетилата и да напоменеме дека е доцна за назад, нема спас од ПЕКОЛНАТА КОМЕДИЈА, ви остана само да се смеете на она што најмногу ве боли. STAND UP YOUR MIND! – поздрав од љубителот на жестокиот хумор, Марјан Георгиевски.

Влез 150 денари, резервации на 077 593 867 и 076 489 475. Почеток 22:00 часот, среда, во кабаре клубот Џубокс.

Кабаре Џубокс
Ул. Орце Николов бр.99 Дебар Маало, Скопје

You May Also Like