Луиза Мара Рустеми од Поградец со концерт во Охрид

Центарот за култура „Григор Прличев“ од Охрид Ве поканува на концертот на вокалниот интерпретатор Луиза Мара Рустеми, од Поградец – Албанија, утре вечер (петок, 8 јуни 2012 година) во Малата сала, со почеток од 19:00 часот. Влезот е слободен.

На програмата се:

· Mamma
· Besamme muco
· Mami blu
· Kroi I fishatit tone’
· Ne”nocke”-koment
· Pe”rty atche
· Kollazh 7/8
· Violina cigana
· Sykaitra
· O e dashure”

 

You May Also Like