Култниот хорор „Паранормална активност 4“ во кино Милениум

На репертоарот на кино Милениум од утре (среда, 19 декември) започнува со прикажување четвртото продолжение на култниот хорор „Паранормална активност 4“ (Paranormal Activity 4).

Веќе од недела (23.12) започнува со прикажување уште едно ремек дело од продукцијата “Dream Works”, хитот „Пет Легенди“ (Rise of the Guardians) во 3Д.

СРЕДА(19.12) – ПЕТОК(21.12):
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “Паранормална Активност 4”
22:30 – “Silent Hill: Revelation”3D

САБОТА – (22.12):
15:00 – „Мадагаскар 3: Најбараните во Европа”3Д
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “Паранормална Активност 4”
22:30 – “Silent Hill: Revelation”3D

НЕДЕЛА – (23.12):
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)-Премиера
17:30 – “ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ”
20:00 – “Паранормална Активност 4”
22:30 – “Silent Hill: Revelation”3D

ПОНЕДЕЛНИК(24.12) – ЧЕТВРТОК (27.12):
15:00 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
17:30 – „Пет легенди“ 3Д (оригинален наслов „Rise of the Guardians”3D)
20:00 – “Паранормална Активност 4”
22:30 – “Silent Hill: Revelation”3D

You May Also Like