Концерт на патриотска музика во Битола

Денеска (среда, 16 јули) во 21:00 часот во Пацио ќе се одржи концертот „Македонска патриотска песна“. Алтернативен простор во случај на дожд е Народниот театар Битола, во истиот термин.

nepokor_bit_fest

Во хотелот Молика во тек е ликовната колонија „Ниже поле“.

Двата настана се во рамките на Бит фест.

You May Also Like