Концерт на Влатко Стефановски и „Танец“ во Крушево

Во пресрет на одбележувањето на Денот на независноста на Република Македонија, кој истовремено е и ден на ослободувањето на Крушево, од општината најавуваат богата културна понуда за сите оние кои ќе се одлучат празничните денови да ги поминат во Крушево.

vlatko_stefanovski_krusevo

На 7-ми септември во 21:00 часот пред споменикот „Илинден“ ќе започне концертот на Влатко Стефановски, а веќе следниот ден на 8-ми септември на платото на месноста „Гумење“, во 20:00 часот ќе започне концертот на ансамблот „Танец“.

tanec_koncert_krusevo

You May Also Like