Канческа-Милевска на прес за прославата на 8 Септември

Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска утре (среда, 31 август 2011 година) во 11:00 часот во дебатната сала на Владата на Република Македонија ќе одржи прес-конференција.

На прес-конференцијата ќе биде презентирана програмата за одбележување на големиот јубилеј – 20 години од прогласувањето на независноста на Република Македонија.

You May Also Like