И Скит Скитара со ремикс на нумерата од Бијонсе

Македонскиот артист и продуцент Дејан Јанушев попознат како Скит Скитара направи ремикс на нумерата на Бијонсе „End of Time“. Како тоа звучи можете да го чуете на сајтот каде што е отворен конкурсот за сите продуценти од целиот свет, гласајте за Скит се’ до 8 март ТУКА. Да докажеме на светот дека Македонија ги следи современите светски трендови.

You May Also Like