Изложба „Archaeology in progress“

Утре (понеделник, 17 септември)во просториите на Националниот комитет – ИКОМОС во безистенот на Старата скопска чаршија,ќе биде отворена првата изложба на работни археолошки фотографии “Archaeology in progress”.


На отварањето на изложбата “Archaeology in progress” ќе присуствува  и Зоран Павлов, претседател на Националниот комитет –  ИКОМОС , како и претставници на Министерството за култура на Република Македонија.

You May Also Like