Изложба „Најубавите мои соништа“ во Охрид

Вечер (среда, 12 септември, 2012 година) во 20:00 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде отворена изложбата „Најубавите мои соништа“.

„Најубавите мои сништа“ е дел од интернационалниот ликовен караван „Сета таа убавина“ кој содржи слики, скулптури и графика.

You May Also Like