Изложба „Каде се сите?“

Утре (сабота, 16 март, 2013) во 19:00 часот во просториите на Туристичкиот сојуз на Скопје (ул. Даме Груев бл.3, бр.5) ќе биде отворена изложбата „Каде се сите?“. Организатор на настанот е „Кооперација“.

Учесници: Дијана Томиќ-Радевска, Мирна Арсовска, Христина Иваноска, Ивана Драгшиќ, Александар Спасоски, Оливер Мусовиќ, Игор Сековски, Борис Шемов, Симон Узуновски, Никола Узуновски, Игор Тошевски, Ѓорѓе Јовановиќ, Филип Јовановски, Владимир Јанчевски.

Изложбата ќе биде отворена само вечерта, и ќе трае до 22:00 часот.

You May Also Like