Охридскиот театар гостуваше во Општина Дебарца

Претставата беше изведена за учениците од I до IV одделение од Основното училиште во Дебарца.

Pat-okolu-svetot-Plakat

Народниот театар од Охрид на 5 ноември гостуваше во Општина Дебрца село Мишеишта со детската претстава „Пат околу светот“ – режија Драгана Таневска, во изведба на актерите Билјана Билаловиќ, Сашо Ристески, Павел Маслов, Ивица Цонев.

You May Also Like