Изложба на фотографии на Јован Божиноски

Вечерва, (вторник, 27 ноември) во Музејот на македонската борба со почеток од 19:00 часот, ќе се отвори изложбата на фотографии на Јован Божиноски.

Планинарски клуб „Љуботен“ од Тетово и Македонско еколошко друштво (МЕД) организираат изложба на фотографии  „Шар планина – Montes Anima Mea“ ОД 27-30.11.2012 во Музеј на македонската борба – Скопје од 19-21 часот,
а од 06-16.12.2012 во ДМУ „Тодор Скалоски – Тетоец“ во Тетово од 19-21 часот.

You May Also Like