Неделен репертоар на Народниот театар во Битола

Тековниот неделен репертоар на Битолскиот народен театар за периодот 21-27 јануари, 2013 година:

 

21.01.2013 понеделник, 19:30 часот
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

22.01,2013 вторник,  19:30 часот
„Јане Задрогаз“ од Горан Стефановски
режија: Љупчо Ѓоргиевски

23.01.2013 среда,  19:30 часот
„Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

24.01.2013  четврток,  19:30 часот
„Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

25.01.2013  петок , 19:30 часот
„Опасни врски“од Шодерло Де Лакло и Кристофер Хемптон
режија: Дејан Пројковски

26.01.2013 сабота,    19:30 часот
„Опасни врски“од Шодерло Де Лакло и Кристофер Хемптон
режија: Дејан Пројковски

You May Also Like