Изложба на студентска графика на ФЛУ

Денеска (3 април, четврток) во 19:30 во Галерискиот простор на Факултетот за ликовни уметности (зграда на Педагошки факултет) ќе биде отворена 27 изложба на студентска графика „Драгутин Аврамовски-Гуте“.

izlozba_studentska_grafika_flu

Организатори на изложбата се Факултетот за ликовни уметности при Универзитетот „Свети Кирил и методиј“ и Фондацијата „Драгутин Аврамовски-Гуте“.

You May Also Like