Изложба на кучиња во Ново Лисиче

На изложбата се очекува учество на над 150 расни и нерасни кучиња, со и без родовник.

 

izlozba_na_kucinja_novo_lisice

Во недела, 26.10.2014 година, во 10:00 часот во паркот со авион во Ново Лисиче ќе се одржи првата ревијална изложба за сите раси на кучиња и домашни миленици во организација на Кинолошкото друштво „Ново Лисиче“.

на манифестацијата ќе настапат и повеќе културно- уметнички друштва.

You May Also Like